Sarelle’li Tartolet Nasıl Yapılır?

4 Kişilik
Malzemeler:
4 yemek kaşığı Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi
150 gr tereyağ
2 adet yumurta
3 yemek kaşığı pudra şekeri
1,5 su bardağı un
1 paket vanilya
Hazırlanışı:
Tereyağı ve pudra şekerini iyice yoğurun.Üzerine yumurtayı ekleyin. Ardından un ve vanilyayı ekleyin. Elde ettiğiniz hamuru streç filme sarıp buzdolabında 30 dakika bekletin. Minik tart kalıplarını yağlayın ve hamurdan parçalar kopartıp içi çukur olacak şekilde yerleştirin. Önceden 150 derece ısıtılmış fırında pişirin. Tartlar soğuduktan sonra kabından çıkartın. Ortalarına tatlı kaşığı yardımıyla dilediğiniz kadar Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi koyun. Afiyet olsun.

Shopping Cart