4 Kişilik
Malzemeler:
2 adet yumurta
1 yemek kaşığı tereyağı
1 su bardağı süt
1 su bardağı un
Süsleme İçin:
4 yemek kaşığı Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi
Taze meyve
Hazırlanışı:
Öncelikle krepleri hazırlamak için 2 kap alın.Sütü ve unu bir kaba;yumurtalarıda erimiş tereyağı ile birlikte başka bir kaba koyun.
Ardından iki kabı karıştırın.Karışımı oda sıcaklığında 15 dk dinlendirin.Bir tavayı ısıtıp yağ bandırılmış kağıt havlu ile yağlayın.Karışımın bir kısmını koyup yaklaşık 26 cm çapında bir krep şekli verin.Altın sarısı rengini alana dek iki tarafınıda pişirin.Daha sonra her bir krebi Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi ile doldurun.Krepleri rulo yapın ve yaklaşık 3 cm 'lik rulolar halinde kesin.Son olarak,krep rulolarını ve meyve parçalarını bir çöp şişe geçirin.Afiyet olsun.