Malzemeler:
- 1 Adet Yumurta
- 2 Yemek Kaşığı Toz Şeker
- Yarım Su Bardağı Süt
- 2 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ
- 1 Paket Vanilya
- Yarım Paket Kabartma Tozu
- 1 Su Bardağı Un
Üzeri İçin:
- Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi
Hazırlanışı:
- Bir kabın içerisine yumurta ve şekeri alıp çırpın. Diğer malzemeleri de ekleyerek karıştırın.
- Waffle makinesini ısıtın ve karışımdan bir kepçe kadar makinaya dökün. Kapağını kapatıp bir iki dakika pişirin. Daha sonra kalp şeklinde keserek yada kalp şeklinde bir kalıp yardımıyla küçük kalpler elde edin.
- Üzerine Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi sürün.
- Sarelle’li Kalpli Waffle hazır. Afiyet olsun.