Sarelle’li Kalpli Pankek

Malzemeler:

  • 2 Yumurta
  • 2 Su Bardağı Süt
  • 4 Yemek Kaşığı Şeker
  • 4 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ
  • 1 Paket Kabartma Tozu
  • 1 Paket Vanilya
  • Yaklaşık 2 Su Bardağı Un

Üzeri İçin:

  • Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi

Hazırlanışı:

  • Yumurta ve şekeri mikserle krema kıvamına gelene kadar çırpın.
  • Daha sonra süt ve sıvı yağı da ekleyip çırpın.
  • Un, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip karıştırın.
  • Ardından kalp şeklinde bir kalıbı teflon tavaya yerleştirin. Tava ısınınca hamuru bir kepçe ile kalıba pay edip kısık ateşte önü ve arkasını pişirin.
  • Pişen pankek üzerine Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi sürün.
  • Sarelle’li kalpli pankek hazır
  • Afiyet olsun.

Alışveriş Sepeti