Malzemeler:
- Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi (700 g)
- 1 Litre süt
- 1 Su bardağı toz şeker
- 4 Yemek kaşığı un
- 1 Paket krema
- 1 Su bardağı rendelenmiş hindistan cevizi
- 1 Çorba kaşığı tereyağı
- 70 g Çiğ tel kadayıf
Hazırlanışı:
Muhallebi için tencereye sütü alın, üzerine un ve toz şekeri ekleyin.
Karıştırarak pişirin ve kaynadıktan sonra ocağı kapatın.
Sıcak muhallebinin içine 5 yemek kaşığı Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi ekleyip karıştırın.
Hazırladığınız muhallebiyi kaselerin dörtte üçünü dolduracak şekilde paylaştırın. Soğumaya bırakın.
Tel kadayıfı tereyağında kavurun.
Ayrı bir kapta kremayı çırpın.
Çırpılmış kremanın içine hindistan cevizi ve Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesini ekleyip spatula ile karıştırın.
Soğuyan muhallebinin üzerine hazırladığınız krema karışımını ekleyin.
Üzerine kavrulmuş tel kadayıfı serpiştirerek servis yapın.
Şimdiden afiyet olsun.