Sarelle’li Mozaik Pasta.
Malzemeler:
Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi (2 yemek kaşığı)
1 su bardağı süt 1 paket pötibör bisküvi
1 yemek kaşığı toz şeker
2 yemek kaşığı kakao Portakal kabuğu rendesi
1 çay bardağı kavrulmuş fındık
1/2 çay bardağı Antep fıstığı
Bir çimdik tuz
Hazırlanışı:
Bir sos tenceresinin içerisine, süt, Sarelle Kakao Fındık Ezmesi , toz şekeri ve kakaoyu alın. Homojen bir kıvam alana kadar karıştırın ve ocağa alın. 2 dk ısınmasını sağlayın.
Pötibör bisküvileri elinizle kırın.
Üzerine hazırlanan Sarelle’li karışımı ekleyin.
Kavrulmuş fındıkları, Antep fıstıklarını ekleyin.
Portakal kabuğunu rendeleyin ve karıştırın.
Dikdörtgen bir kabın içerisine streç film serin üzerine harcı dökün ve derin dondurucuda 4-5 saat dondurun.
Mozaik pastayı dilimleyerek servise alın.
Şimdiden afiyet olsun.
#Sarelle #ÖnceSarelleSonraGülümse