MİLFÖY PASTA

Sarelle’li Milföy Pasta
Malzemeler:
Sarelle Fındık Ezmesi (1 yemek kaşığı)
3 yaprak milföy hamuru
1 yemek kaşığı labne
Pudra şekeri
Çilek
Hazırlanışı:
Milföy yapraklarını ortadan ikiye kesin.
Çatal ile delin.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine alın.
Üzerine tekrar yağlı kağıt serin.
Üzerine ağırlık yapması için Borcam veya fırın tepsisi koyarak önceden ısıtılmış 180 derecede yaklaşık 15-20 dk. pişirin.
Pişen milföyleri soğumaya bırakın.
Milföylerin arasına sürmek için labne ve Sarelle Fındık Ezmesini iyice karıştırın.
Sıkma torbasına alın. Milföylerin arasına kremayı sıkın.
3 kat olacak şekilde işleme devam edin.
Üzerine pudra şekeri serpin.
Çilek ile süsleyerek servise alın.
Şimdiden afiyet olsun.
#Sarelle #ÖnceSarelleSonraGülümse

Shopping Cart