Malzemeler:
- 300 gram Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi
- 4 adet büyük yumurta
- İsteğe bağlı damla çikolata veya meyve
Hazırlanışı:
- Yumurtaları düşükten yüksek seviyeye doğru 7- 8 dk mikser ile çırpın. Mikserde çırptığınız yumurtanın içerisine bir yandan hafifçe Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesini çırparak ekleyin.
- Fırını önceden 180 derecede şekilde ısıtın. Orta boy bir tepsiyi hafif yağladıktan sonra tabanına yağlı kağıt serin.
- Hazırlanan karışımı spatula yardımıyla tepsi içine dökün. Önceden ısıttığınız fırında 25 dk pişirin.
- Fırından çıktığında 10 dk bekletin ve sonra bir kesme tahtasına alıp ters çevirin ve dilimlere ayırın.
- Afiyet Olsun.